Over ons

De Vermogensbeheerders heeft haar vergunning in 2010 verkregen van de AFM. En sindsdien delen inmiddels bijna 20 professionals dezelfde passie: BELEGGEN.

Wij hebben als missie om de best passende dienstverlening aan onze klanten aan te bieden. Met de wetenschap dat elke klant uniek is, andere wensen heeft en op een andere wijze de dienstverlening wenst te ontvangen, zul je meerdere passende oplossingen in huis moeten hebben om elke klant optimale service te kunnen bieden. Dit doen wij door verschillende bedieningsconcepten en beleggingsstrategieën aan te bieden, zowel via internet als lokaal. Zo hebben wij meer flexibiliteit en keuze voor de klant.

De professionals van De Vermogensbeheerders hebben elk eigen vaardigheden, kennis en ervaring die zij inzetten om de klant de best mogelijke oplossing te bieden.
De bundeling van deze vaardigheden, kennis, ervaringen zorgt voor efficiëntie en schaalvoordelen die onze klanten ten goede komen.

Wij treden naar buiten met verschillende handelsnamen alwaar de diverse professionals zelf de eigen identiteit en dienstverlening vorm geven. Onderstaand geven wij een overzicht: